Kúpiť posilňovaciu vežu – e-shop

Sprievodca výberom
veží


Posilňovacie veže  >  Multifunkčný posilňovací stroj na Vianoce? Kúpte posilňovaciu vežu!

Multifunkčný posilňovací stroj na Vianoce? Kúpte posilňovaciu vežu!

Do posilňovní aj na domáce posilňovanie sa vo veľkom predávajú posilňovacie veže. Ich hlavnou výhodou je množstvo cvikov, ktoré na nich môžete vykonávať.

Najlacnejšie posilňovacie veže kúpite aj za 180 €, pri kvalitnejších strojoch však počítajte s cenou cez 350 €.

Dobrým tipom je Posilňovacia veža inSPORTline ProfiGym C50, ktorú ponúka aktuálne výrobca vo svojom e-shope za necelých 440 €. ProfiGym C50 ponúka viac ako 100 cvikov!

Posilňovacia veža inSPORTline ProfiGym C50

Toľko cvikov samozrejme zaručuje precvičenie celého tela. Na jednom stroji tak zvládnete celotýždenné "posilňovacie menu". Od posilňovania bicepsov, cez prsné svaly až po dolné končatiny - predkopávanie, alebo zakopávanie.

Pre odborníkov - táto posilňovacia veža ponúka záťaž až 63 kg. Nosnosť je dostatočných 120 kg a mimochodom, obdobná je aj váha celého stroja. Aj to je zárukou stabilnosti a kvality prevedenia.

A čo vy? Splníte na posilňovacej veži Vaše športové novoročné predsavzatia?

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie veže






Ďalšie novinky

Posilňovacie veže Master

Patria medzi najpredávanejšie značky posilňovacích strojov, sú obľúbené medzi mnohými športovcami. Áno, reč je o posilňovacích vežiach značky Master.

Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Posilňovacie veže patria medzi komplexné posilňovacie stroje, zvyčajne sú veľmi robustné. Nezmestia sa do každého bytu. Napriek tomu existujú výnimky, ktoré vám umožnia precvičiť celé telo aj v domácom prostredí.

všetky novinky