Kúpiť posilňovaciu vežu – e-shop

Sprievodca výberom
veží


Posilňovacie veže  >  Posilňovacia veža je kráľovnou medzi posilňovacími strojmi

Posilňovacia veža je kráľovnou medzi posilňovacími strojmi

Na žiadnom inom posilňovacom stroji neposilnite toľko svalov ako na komplexnej posilňovacej veži

Posilníte na nej prakticky všetky svaly. Začať môžete hornou polovicou tela vďaka hornej kladke. Na posilnenie chrbtových a brušných svalov je súčasťou veže posilňovacia lavica. Na tej môžete cvičiť aj obľúbený bench press. A na svaly dolných končatín sú tu záťaže pre predkopávanie.

Čo posilníte na posilňovacej veži?

Prakticky celé telo! A to je na posilňovacej veži úžasné.

  • ruky a chrbát - horná kladka
  • nohy - predkopávanie, alebo zakopávanie
  • spodná kladka simuluje veslovanie, ktorým pretiahnete celé telo

Tie lepšie posilňovacie veže navyše majú aj držiak na boxovacie hrušku, takže s posilňovacou vežou môžete trénovať aj boxerské údery, alebo ju využiť na intenzívny fitness tréning.

A ďalší tip pre vás:

Pokiaľ máte posilňovaciu vežu s držiakom na boxovacie vrece, dajte namiesto neho MultiTrainer (TRX) a precvičte s ním celé telo.

Ku každej posilňovacej veži by ste mali dostať manuál s popisom posilňovacích, tréningových stanovíšť. Alebo vám poradí tréner v posilňovni. Dôležité je samozrejme stanovište a posilňované partie tela striedať, nezaťažovať len niektoré svaly. Nechajte si zostaviť tréningový posilňovací plán a vežu iste využijete pre celý rad cvikov.

Tip na vežu - inSPORTline ProfiGym C50

Za cenu do 13 tisíc korún zaobstaráte len málo lepších a kvalitnejších posilňovacích veží. Aj táto veža ponúka viac ako 100 rôznych cvikov. Robustná oceľová konštrukcia s profilom rámu 50 x 50 mm má vysokú nosnosť (120 kg) a stabilitu. Záťaž je možné jednoduchým mechanizmom nastaviť až na hmotnosť 63 kg (9 x 7kg).

A čo na nej precvičíte? Prakticky celé telo! Horná kladka je pre ruky a chrbtové svalstvo, predkopávanie a zakopávanie pre svaly nôh, rameno v tvare U pre posilnenie prsného svalstva, opierka pre posilňovanie bicepsu a spodná kladka pre simuláciu veslovania, ktorá posilní aj brušné svalstvo.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie veže






Ďalšie novinky

Posilňovacie veže Master

Patria medzi najpredávanejšie značky posilňovacích strojov, sú obľúbené medzi mnohými športovcami. Áno, reč je o posilňovacích vežiach značky Master.

Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Posilňovacie veže patria medzi komplexné posilňovacie stroje, zvyčajne sú veľmi robustné. Nezmestia sa do každého bytu. Napriek tomu existujú výnimky, ktoré vám umožnia precvičiť celé telo aj v domácom prostredí.

všetky novinky