Kúpiť posilňovaciu vežu – e-shop

Sprievodca výberom
veží


Posilňovacie veže  >  Posilňovacie veže Master

Posilňovacie veže Master

Patria medzi najpredávanejšie značky posilňovacích strojov, sú obľúbené medzi mnohými športovcami. Áno, reč je o posilňovacích vežiach značky Master.

Najväčšiu popularitu medzi zákazníkmi internetových obchodov má posilňovacia veža Master Poseidon. Je k dispozícii od necelých 500 eur a získate v nej multifunkčný posilňovací stroj vybavený funkciou leg press na posilňovanie nôh, butterfly posilňovačom pre prsné svaly a možnosťou "Dips" pre intenzívny tréning brušných svalov.

Posilňovacia veža Master Poseidon má aj hornú kladku pre zakopávanie a dolnú kladku pre predkopávanie. Jej rozmery sú 169 × 172 × 203 cm a hmotnosť 154 kg. Maximálna váha cvičiaceho by nemala prekročiť 120 kg a výška 190 cm. Ďalšie žiadané multifunkčné posilňovacie veže Master sú Zeus a Hermes. Pri všetkých môžete počítať s predĺženou zárukou 5 rokov.

Lacnejšie, a naopak najdrahšie posilňovacie veže Master

Medzi lacnejšie, základné posilňovacie veže značky Master patrí Arés - dá sa kúpiť aj za menej ako 225 eur. Pritom je robustná a obsahuje butterfly posilňovač prsných svalov, hornú chrbtovú kladku, zakopávanie, spodnú kladku - predkopávanie. Súčasťou balenia je aj závažie 45 kg. Má nosnosť 100 kg.

Naopak najdrahšia posilňovacia veža Master Morfeus uspokojí aj náročných športovcov do váhy 150 kg. Je to univerzálna posilňovacia veža určená na domáce použitie, ktorá ponúka mnoho možností cvikov pre posilňovanie svalov celého tela. Vďaka dvojitému zásobníku so závažiami umožňuje dosiahnutie vysokej záťaže. Musíte ale počítať s širokými rozmery tejto posilňovacie veže - 267 × 256 × 210 cm - a pripraviť na ne doma vhodné miesto. Ak ste priestorovo obmedzeni, vyberajte medzi inými vežami.

Robustná posilňovacia veža sa však oplatí, pretože spoľahlivo slúži dlhé roky všetkým členom rodiny. Oproti návštevám posilňovne s ňou ušetríte veľa času a v konečnom dôsledku aj peňazí.

O značke Master

Fitness a športové potreby značky Master ponúka česká spoločnosť Master Sport u nás aj v zahraničí od roku 2007. Charakterizuje ju široký sortiment, z ktorého si vyberú prevádzkovatelia fitness centier i domáci športovci. Značku Master nesú obľúbené fitnes stroje a doplnky, športové potreby aj makety na záhradu.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie veže






Ďalšie novinky

Posilňovacie veže Master

Patria medzi najpredávanejšie značky posilňovacích strojov, sú obľúbené medzi mnohými športovcami. Áno, reč je o posilňovacích vežiach značky Master.

Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Posilňovacie veže patria medzi komplexné posilňovacie stroje, zvyčajne sú veľmi robustné. Nezmestia sa do každého bytu. Napriek tomu existujú výnimky, ktoré vám umožnia precvičiť celé telo aj v domácom prostredí.

všetky novinky