Kúpiť posilňovaciu vežu – e-shop

Sprievodca výberom
veží


Posilňovacie veže  >  Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Posilňovacie veže patria medzi komplexné posilňovacie stroje, zvyčajne sú veľmi robustné. Nezmestia sa do každého bytu. Napriek tomu existujú výnimky, ktoré vám umožnia precvičiť celé telo aj v domácom prostredí.

Záleží na vašich priestorových a finančných možnostiach. Doma však zvyčajne príliš miesta nemáme, takže volíme čo najmenšiu posilňovaciu vežu s možnosťou zloženia.

Výhodou posilňovacích veží je možnosť precvičenia a posilňovania celého tela. Na vežiach môžete vykonávať zvyčajne aj viac ako 100 cvikov, ktorými pretiahnete celé telo. Je nutné si zostaviť tréningový posilňovací plán, aby ste opakovane neposilňovali a tým nepreťažovali jednu partiu tela.

Domov menšiu vežu

Užívatelia často hľadajú podľa obrázkov výrobkov. Stačí sa vo vyhľadávači prepnúť do hľadania obrázkov a môžete si nájsť svoju malú posilňovacia vežu do bytu. Funkčnosťou sa potom veže príliš nelíši a každá má základné cviky:

  • butterfly s oporou chrbta
  • tlaky v sede s oporou chrbta
  • horná kladka pre sťahovanie záťaže
  • spodná kladka (pre simuláciu veslovanie)
  • sťahovanie kladky v sede
  • predkopávanie
  • zakopávanie

Drahšie veže mávajú ešte ďalšie cviky, vyššiu nosnosť, kotúče v cene a sú vyrobené zo silnejších profilov.

Pre domácnosti je dôležitým parametrom aj celková hmotnosť veže, ktoré sa pohybuje od cca 30 kg až po 200 kg. S tým súvisí možnosť transportu. Ľahšie veže môžete upratať do šatne, alebo komory.

Tip na najlacnejšie veže pre domáce posilňovanie

Zo segmentu najlacnejších veží odporúčame inSPORTline ProfiGym N10, ktorý vás prekvapí veľmi dobrým pomerom ceny a výkonu. Rovnako ako väčšina ostatných veží ponúka viac ako 100 rôznych cvikov s efektívnym precvičením celého tela. Súčasťou aj tejto lacnej veže je horná kladka, spodná kladka, predkopávanie, zakopávanie, alebo butterfly. Posilňovacia veža inSPORTline ProfiGym N10 disponuje dvoma tŕňmi na kotúče s priemerom 30 mm, na ktoré si môžete naložiť hmotnosť podľa vlastnej potreby.

Pre domáce posilňovanie je dostačujúce, ak chcete viac cvikov a vyššiu hmotnosť závažia, je potrebné sa pozrieť do vyššej cenovej triedy.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie veže






Ďalšie novinky

Posilňovacie veže Master

Patria medzi najpredávanejšie značky posilňovacích strojov, sú obľúbené medzi mnohými športovcami. Áno, reč je o posilňovacích vežiach značky Master.

Akú posilňovaciu vežu kúpiť domov?

Posilňovacie veže patria medzi komplexné posilňovacie stroje, zvyčajne sú veľmi robustné. Nezmestia sa do každého bytu. Napriek tomu existujú výnimky, ktoré vám umožnia precvičiť celé telo aj v domácom prostredí.

všetky novinky